BodyBase introduceert de Base GYM

Intensieve workouts, motiverende muziek en inspirerende trainers geven je dagelijkse leven een boost!

* Meer info over de Base Gym

Fitnessondernemers in Europa gezocht!

Ontwikkeld om slim te trainen

Een robuust en minimalistisch ontwerp, gebouwd om lang mee te gaan. Van hoge kwaliteit, slim, sexy en ontworpen in Nederland. Een alles-in-een workout machine voor snel en maximaal resultaat.

Koop de Baseline

Van PT's tot fysiotherapeuten, en van sportscholen tot fitness studio’s, wij helpen professionals om direct aan de slag te gaan.

Lease de Baseline

Train nu, betaal later. Zo is de Baseline voor ieder fitness concept toegankelijk. Betaal in jouw eigen tempo. Vanaf € 150,- per maand.

Start je eigen Base Gym

Profiteer van gecentraliseerde marketing, online technologie en workshops voor je studio set-up. Start een uniek kant-en-klaar concept.

BodyBase: een machine, een workout methode, een boutique gym, een franchise, een lifestyle en een uitdagend inspirerend merk.

Tijd wordt steeds belangrijker in het drukke leven van tegenwoordig. Daarnaast stijgt de bewustwording van een gezonde levensstijl als nooit tevoren. Iedereen wil er goed en fit uitzien, maar we hebben geen tijd of geen motivatie. In deze dynamische, snelle wereld kunnen wij allemaal wel een hulpmiddel gebruiken om slimmer te trainen. Daarom heeft BodyBase de BaseLine ontwikkeld. Een machine die razendsnel resultaten oplevert. Maar dat is niet alles. De BaseLine is het belangrijkste ingrediënt van BodyBase; een training, een boutique-gym, een franchise concept, een community, een lifestyle en een uitdagend, inspirerend merk.

@BODYBASENATION